До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: у чому зустрічають зиму модні француженки

Стиль француженок відомий своєю простою і недбалістю, але водночас їм вдається залишатися завжди елегантними і вишуканими. Справжня француженка знає, як обіграти свій образ, щоб навіть базові сині джинси та маскулінний жакет заграли по-новому. Легкості, з якою вони стилізують свої повсякденні образи, можна лише позаздрити і постаратися перейняти у них модні прийоми. Vogue.ua заглянув в акаунти наймодніших француженок — від Жанни Дамас до Каміль Шар'є, і подивився, в чому вони зустрічають зиму цього року.

Головний секрет французького стилю полягає в тому, щоб мати такий вигляд, наче ви не доклали жодних зусиль. Проте у всьому важливий баланс. Носіть жилет поверх сорочки і синіх штанів з високою талією, зверху накидайте карамельне пальто і взувайте білі кросівки — так робить стилістка Люсі Мае. Надягайте улюблені джинси з плетеним молочним светром за прикладом парижанки Жанни Дамас. На плечі можете накинути пальто в клітинку на розмір більше. І завжди носіть темні окуляри й шовкові хустки, які додадуть французького шику й загадковості. Зустрічайте холод у модній дублянці на овчині, надихнувшись стилем Леї Сфез та Анни-Лопи Ме, а для вечірніх івентів придивіться до твідового костюма, тільки не в консервативному прочитанні, а в сучасній інтерпретації. До прикладу, Каміль Шар'є вважає за краще носити жакет у відтінку сицилійського апельсина в парі з ультракороткими шортами та білою футболкою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.