До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 образів вагітної француженки Жанни Дамас

Цієї неділі, 17 січня, наймодніша француженка й streetstyle-улюблениця фотографів, Жанна Дамас, поділилася новиною про те, що вона вперше стала мамою. Дівчина виставила знімок, на якому зворушливо тримає малюка на руках. "Новий початок життя три тижні по тому. Всіх з новим роком", — написала Дамас в Instagram. Vogue.ua вирішив зазирнути в гардероб модниці Жанни Дамас і згадати її гарну вагітність.

Жанна Дамас — дівчина, що уособлює справжній паризький шик. Її часто порівнюють з такими модними іконами, як Джейн Біркін і Бріджит Бардо, однак сама Дамас занадто скромна, щоб прийняти такий комплімент. В основі її гардероба лежить простота, елегантність і вінтажні елементи. Під час своєї вагітності Жанна не зрадила свої вимоги й далі вибирала комфортні й мінімалістичні речі, але чимось особливі. Зокрема, модниця вдягала лосини з об’ємними кардиганами, підкреслюючи свій делікатний стан за допомогою ременя, надягненого трохи вище талії. Трикотажні костюми, романтичні сукні у квітковий принт і подовжені грубі светри стали улюбленими зимовими речами дівчини, тоді як улітку Дамас одягала шовкові комбінації й напівпрозорі сукні.

Реклама

У 2020 році багато хто з моделей, streetstyle-інфлюенсерів і знаменитостей уперше стали мамами, зокрема Джиджі Гадід, Ромі Стрейд, Перніль Тейсбек і багато інших дівчат. Крім того, тенденція на бебі-бум, мабуть, буде характерна і для 2021 року, а отже незабаром на нас чекають не тільки модні образи новоспечених мам, а й стильні образи їхніх малюків. А поки пропонуємо насолодитися вбранням французької модниці Жанни Дамас під час її вагітності. Їй вдалося зберегти й підкреслити головні канони французького стилю — природну красу, недбалість і вишуканість.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.