До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: з чим модниці носять легінси цієї зими

Якщо влітку багато модниць роблять ставку на зручні велосипедки, то взимку пальму першості тримають легінси. Здебільшого streetstyle-зірки вибирають саме базові чорні легінси, які легко вписати в будь-який гардероб. Шкіряні, трикотажні, зі штрипками або розрізами — всі ці моделі конкурують зі штанами та джинсами. Якщо раніше легінси носили тільки зі спортивними речами, то нині їх римують зі строгими жакетами, ошатними топами, об’ємними светрами й довгими сукнями. Vogue.ua зібрав наймодніші образи streetstyle-інфлюенсерів і показав, з чим комбінувати легінси цієї зими.

Практичні чорні легінси — універсальний елемент гардероба, з яким так легко грати в багатошаровість. Поєднуйте їх з грубими черевиками й улюбленим светром, як це робить Ксенія Адонтс, носіть із черевиками-місяцеходами й пухнастою екошубою за прикладом Соні Лісон або міксуйте з жокейськими чоботами й дутим пуховиком. Крім того, легінси можна носити не тільки з кросівками й черевиками, а й стилізувати за допомогою туфель. Для цього виберіть модель зі штрипками та спробуйте повторити образ скандинавської модниці Перніль Тейсбек (натягніть лосини зі штрипками на туфлі та додайте об’ємний пуховик-жакет). Також легінси доречні у вечірніх образах із сукнями або ошатними жакетами й топами. Крім того, лосини мають гарний вигляд у монохромних чорних образах, витягуючи в такий спосіб фігуру та формуючи спокусливий силует. А якщо вам хочеться все-таки додати кольорів у свій вихід, то розбавте образ яскравою деталлю у вигляді шапки, сумки або шарфа.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.