До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які сонцезахисні окуляри носять модниці цього літа

З настанням літнього сезону головним аксесуаром в арсеналі модниць стають сонцезахисні окуляри. У 2021 році всі втомилися від витончених круглих окулярів і мікроскопічних моделей, тож у центрі уваги опинилися прямокутні — у масивній чорній і білій оправах, cat-eye з гострими кутами, класичні квадратні варіанти, овальні з кольоровою оправою, а також футуристичні моделі в стилі принцеси Анни. Vogue.ua зазирнув в Instagram-акаунти streetstyle-зірок і зібрав наймодніші окуляри цього літа.

Щоб бути в тренді й поповнити свій гардероб лише актуальними моделями сонцезахисних окулярів, варто зробити ставку на варіанти з колекції Prada. Цього сезону бренд запропонував геометричні сонцезахисні окуляри прямокутної і шестикутної форм. Ефектні окуляри з об’ємним дизайном відразу припали до смаку модницям і вони почали демонструвати новий аксесуар. Інший улюблений дизайн серед streetstyle-активісток — сонцезахисні окуляри овальної форми в білій оправі. Саме таку модель любив носити Курт Кобейн. Цього літа подібні варіанти сонцезахисних окулярів можна побачити в колекціях Isabel Marant, Balenciaga, Chanel і Loewe.

Реклама

Ще один варіант сонцезахисних окулярів, які часто трапляються на особистих сторінках модниць — нова гострокутна форма cat-eye. Подібні оправи вже встигли придбати Соня Лісон, Тамара Калінич й Емілі Ліндмарк. Дівчата комбінують модний аксесуар з джинсами, укороченими топами й шкіряними жакетами, а також одягають їх з яскравими об’ємними сорочками, спідницями з деніму й кросівками. Серед різних оправ цього сезону, як і раніше, у тренді футуристичні окуляри-маски. Подивіться, як їх стилізує в повсякденному житті топмодель Ельза Госк.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.