До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які шапки носять модниці цієї зими

Ми раніше розповідали про наймодніші шапки в колекціях брендів осінь-зима 2020/2021, а тепер хочемо докладніше розглянути, які з нових трендів сподобалися streetstyle-активісткам. Безсумнівно, вовняні головні убори — не тільки потрібний і практичний аксесуар, але й модний елемент образу. Цієї зими головні streetstyle-зірки роблять ставку на комфорт, а отже шапки — перша річ, яку потрібно придбати після актуального пуховика й черевиків.

Цього сезону в центрі уваги опинилися мінімалістичні шапки біні всіляких колірних рішень — від класичних молочних і чорних відтінків до яскравих кольорів. Отже, передусім прибираємо на далекі полиці шапки з декоративними елементами у вигляді грайливих помпонів, китиць, ґудзиків і вуалі. Замість цього вибираємо шапки щільного в’язання й пам’ятаємо про те, що біні обов’язково має добре облягати голову й злегка стирчати зверху. Цієї зими модні шапки біні з’явилися в гардеробах головних модниць. Гейлі Бібер вибрала варіант великого молочного в’язання, Перніль Тейсбек — чорну шапку з логотипом Chanel, Кароліна Даур — зелений затишний аксесуар, а Вікі Радер — біні відтінку карамелі.

Реклама


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.