До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 святкових образів з речами, які вже є у вашому гардеробі

У сучасному світі функціональність іде пліч-о-пліч із задоволенням, а практичність вкотре засвідчує, що їй також може бути місце і в образах для вечірок. Тож не дивно, що у святкових вбраннях "ховаються" базові предмети одягу, які вже є частиною гардероба. Vogue.ua зібрав сім стильних образів, які варто взяти на озброєння вже сьогодні.

Біла сорочка
Фото: DIEGO ANCIANO

Майже напевне біла сорочка вже є в гардеробі кожної модниці. Цим вона багато в чому зобов’язана як класичному стилю, так і практичності. Зверніть увагу на особливо елегантний тандем білої сорочки й костюмних штанів чорного кольору, а щоб увиразнити святковий дух, можна дібрати дещо несподіване взуття (наприклад біле, замість класичного чорного) і пальто з майстерною вишивкою або аплікацією.

Реклама
Светр грубого в’язання
Фото: Jonathan Daniel Pryce

Байдуже, якого кольору та в який візерунок светр: фундаментально те, що цей предмет узгоджується з почуттям безпеки. Це може видатися повсякденною уніформою, але негабаритні светри можна доповнити формальним контекстом завдяки костюмним штанам, високим підборам і харизматичній сумці. У такому разі робіть ставку на яскраві відтінки.

Кардиган
Фото: ACIELLE STYLEDUMONDE

Навіть кардиган може слугувати джерелом натхнення для створення святкового образу за допомогою повсякденного одягу. Кардиган легко стане ошатним елементом, якщо пограти з ґудзиками й заниженим викотом горловини, а також поєднувати його зі спідницею довжини міді та взуттям kitten heels.

Трикотажна сукня
Фото: COLLAGEVINTAGE

Якщо у вашому гардеробі є трикотажна сукня, ви вже маєте святковий образ для вечірки, якому не потрібне додаткове обігрування. Крім, звісно, босоніжок на тонких підборах. У цьому стилістичному рівнянні також можуть з’явитися вишукані прикраси та улюблена сумка, але збереження кількості компонентів на рівні двох так само ефективне.

Легінси
Фото: DIEGO ANCIANO

Легінси вже не є прерогативою лише спортивного стилю — особливо після того, як 2020 рік викликав до них особливий суспільний інтерес. Легінсам вдалося проникнути в різні образи, зокрема й призначені для вечірок, дрес-код яких не наполягає вибирати взуття на підборах. Піджак і романтична блуза врівноважать спортивний низ, а надихнутися на стильне вбрання допоможуть streetstyle-виходи модниць на останніх Тижнях моди.

Сукня-комбінація

Кращої святкової сукні за комбінацію годі й шукати. Цієї аксіоми дотримувалися моделі й знаменитості 1990-х, а нині це незаперечна істина для прихильниць мінімалізму. Колір сукні може бути будь-яким, а пальто і взуття, які його доповнюють, мають повторювати простий і чистий крій.

Сукня-сорочка

Сукня, яка вже стала синонімом щоденної уніформи, також може стати частиною особливого образу для вечірки. Стратегія полягає в тому, щоб уяскравити її темними штанами: цей тандем як і раніше залишається таким несподіваним, що точно не залишить вас без уваги. Аксесуари в чорному кольорі доповнять подібний образ якнайефектніше.

Текст: María José Pérez Méndez

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.