До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 streetstyle-трендів на Тижні моди в Копенгагені

У Копенгагені завершився Тиждень моди, який цього сезону відбувся в онлайн-форматі, а стритстайл-фотографи також звернули увагу не на гостей модних показів, що змінюють образи кілька разів на день, а на місцевих мешканок. Вийшло не менш яскраво й самобутньо.

Трикотажна сукня

Затишна й водночас ефектна трикотажна сукня стала улюбленою річчю дівчат з усього світу. З одного боку, вона не обмежує рухів і в ній легко ходити весь день, а з іншого — така річ вигідно підкреслює вигини фігури і її легко поєднувати із чимось яскравим, наприклад, сумкою насиченого зеленого кольору.

Реклама
Стритстайл на Тижні моди в Копенгагені
Світлий тренч

Тренч — річ, функціональність якої важко заперечити. Але якщо його класична версія в гардеробі вже є, то напередодні весни можна вибрати модель життєрадісного лимонного відтінку. Саме такий часто траплявся на вулицях Копенгагена — міста, у якому часто бракує сонячних днів.

Стритстайл на Тижні моди в Копенгагені
Ланцюги

Не втрачають своєї популярності й ланцюги, які тріумфально повернулися кілька сезонів тому завдяки Деніелу Лі з Bottega Veneta. Найлегший спосіб додати їх в образ — аксесуари. Причому данські модниці не обмежуються лише одним акцентом, а сміливо поєднують кілька різнокаліберних ланцюжків.

Стритстайл на Тижні моди в Копенгагені
Жакет + кросівки

Поєднання ділового та спортивного стилів, яке стало популярним ще під час торішнього весняного локдауну, продовжує свою переможну ходу. Серед найпопулярніших дуетів — класичний жакет і кросівки, з яким можна впевнено почуватися і під час робочої зустрічі в Zoom, і на прогулянці.

Стритстайл на Тижні моди в Копенгагені
Кольорова шкіра

Кольорова шкіра — ще один тренд минулого року, який не втрачає своєї актуальності й у 2021 році. Наприклад, штани з кольорової шкіри можна зробити як частиною яскравого багатошарового образу, так і на їхній основі створити лаконічний ансамбль.

Стритстайл на Тижні моди в Копенгагені

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.