До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова висота: головне взуття цієї весни

Одна з головних тенденцій взуття нового весняно-літнього сезону – це відносно низькі підбори. Про шпильки висотою більше семи сантиметрів на цей час доведеться забути, зате ходьба стане значно твердішою. Винятком з правила стали лише ботильйони, які цього сезону, навпаки, відірвалися від землі. У моді – безкомпромісна впевненість і найяскравіші, блискучі пари взуття.

Kitten heels

Каблук чаркою, як у Tibi, строгий квадратний, як у Jimmy Choo, або у вигляді піраміди з дерева (Jacquemus) – каблуки у туфель kitten heels можуть бути будь-якої форми, головна умова – це їх невелика висота. Улюблене взуття дівчат 1950-х років знову на піку популярності. Поєднувати їх тепер можна не тільки з сукнями new look, а й з укороченими брюками-дудочками, вільними бавовняними сукнями-міді і навіть кюлотами.

Реклама

<b>kitten heels hm</b>

Балетки

Лаковані чорні з перетинкою, як у класичних "Мері-Джейн" ALEXACHUNG, м'якої форми в традиційну клітинку Burberry, посипані золотими шипами Christian Louboutin або з крихітними блискучими бантиками Marc Jacobs – балетки в новому сезоні, немов отримали картбланш. Їх варіацій така сила-силенна, що є ризик прогуляти всю весну тільки в них.

<b>HM\!балетки</b>

Ботильйони

Без модних ботильйонів неможливо уявити собі новий сезон. Різноманітність форм і декору дозволить підібрати потрібну пару практично до будь-якого дрес-коду. Ультражіночні Gianvito Rossi, пари справжньої диско-діви Christian Louboutin або любительки рейвів (ALEXACHUNG) – обійти стороною їх просто неможливо.

<b>HM\!ботильоны</b>

Туфли д'Орсе

Один з найсексуальніших видів взуття цієї весни – це, звичайно, туфлі д'Орсе. При помітній манірності (у цих пар закриті носок і п'ятка), є один нюанс, який робить їх до неможливості звабливими. У них оголений звід ступні. Білосніжні на плоскому ходу Christian Louboutin, із замші кремового відтінку Lerre або червоні лаковані Salvatore Ferragamo – всі туфлі з розряду важкої артилерії, незалежно від висоти каблука.

<b>HM\!дорсэ</b>

Кросівки

За модними прогнозами, актуальність спортивної стилістики буде максимальною цієї весни. А одже, саме час запасатися яскравими кросівками та кедами на всі випадки життя: кольору фуксії Burberry для швидких прогулянок по місту, ніжні зефірні Le Silla з мереживом, і з флористичними аплікаціями Stokton для дівочих посиденьок на веранді, блискучі кольору металік Crime London і Helen Marlen для суботніх night out.

<b>HM\!кроссовки</b>

Мюлі

Мінімалістичні з м'якої замші кольору графіту 3.1 Phillip Lim або розкішні кольору червневої ночі зі срібною пряжкою Casadei, оксамитові з великими бантами Gucci або посипані перлами Le Silla, з принтом, схожим на старовинні гравюри Salvatore Ferragamo або рок-н-рольні Marco Lombardi – мюлі в новому весняно-літньому сезоні мають безліч варіацій, що, звичайно, тільки на користь справжнім фанатам красивого взуття.

<b>HM\!мюли</b>

Слінгбеки

Слінгбеки дуже схожі на мюлі, різнить їх одна деталь – ремінець, який фіксує п'яту. У новому сезоні каблуки слінгбеків будуть середньої висоти та нижчі. Атласні чорнильно-сині Christian Louboutin, ніжно-фіалкові Helen Marlen і відтінку балетного пуанта Sergio Rossi мають впевнені середньої висоти шпильки, які дадуть змогу міцно стояти на ногах. Космічні L'Autre Chose, із замші кольору кориці Jacquemus і соковито-лимонні N21 – блискучі цитати стилістики 1960-х.

<b>HM\!слингбеки</b>

Ознайомитись з представленим взуттям можна в мережі магазинів HELEN MARLEN і на сайтіhelen-marlen.com.

Instagram: @helenmarlengroup

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.