До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція весільних суконь Milla Nova

Promotion

У розпал весільного сезону Владислав Клок, креативний директор Milla Nova, розповідає про нову колекцію бренду і про те, чому рекламну кампанію знімали в Каліфорнії.

Реклама
Чим натхненна нова колекція?

Тренд мати красиве, спортивне і сексуальне тіло вже давно став вирішальним для життя в Лос-Анджелесі. Саме тому локацією для зйомок обрали це місто. У сучасному світі на піку популярності натуральність, органічність і, звичайно, красиве жіноче тіло. Це і надихнуло на створення більш сміливого образу з глибокими V-подібними вирізами, відкритими плечима, напівпрозорими тканинами, оголеними ногами і підкресленими жіночими формами замість традиційного весільного закритого вбрання.

Які матеріали використані в колекції?

Традиційно для Milla Nova ми використовуємо в основному мереживо ручної роботи і шовк. Як декоративні елементи ми взяли пір'я, австрійські кристали і перли.

Розкажіть про ручну роботу під час створення колекції

Практично 90% процесу створення наших весільних суконь – це ручна робота. Тому виробництво одного вбрання може займати до 1000 годин. Наші майстри використовують технологію люневільської вишивки. Це означає, що виворіт сукні має такий самий бездоганний вигляд, як і "обличчя".

Де знімали рекламну кампанію для нової колекції?

Для декорацій ми вибрали ранчо в стилі 1940-х недалеко від Лос-Анджелеса, це унікальна місцина в оточенні скелястих гірських хребтів і стародавніх дерев Джошуа. Бар, заправка, мотель, раритетні автомобілі – все переносить нас в атмосферу того часу. До речі, на цій же локації 2009 року Lady Gaga і Beyonce зняли кліп на сингл Telephone.

Сайт Milla Nova – ​millanova.com

Instagram Milla Nova – https://www.instagram.com/millanova_official

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.