До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Капсульна колекція Calvin Klein Underwear Andy Warhol

Бренд Calvin Klein Underwear презентує капсульну колекцію Calvin Klein Underwear Andy Warhol: Exposures, '77-'85 спільно з фондом образотворчих мистецтв Енді Ворхола.
На класичних моделях білизни CALVIN KLEIN UNDERWEAR, в основному, зображені деталі людського тіла за мотивами робіт знаменитого художника.

Calvin Klein Underwear Andy Warhol: Exposures


У створенні колекції використовували тільки 4 фотографії в якості принтів з спадщини генія поп-культури Енді Ворхола, що зображують особливе бачення жіночого і чоловічого тіла.
До колекції увійшли: короткі шорти, майки, боксери, бра і бікіні. Вперше на гумці від білизни з'явиться не тільки назва бренду, але й ім'я самого художника.

Реклама
Calvin Klein Underwear Andy Warhol: Exposures


Історія фотографій відсилає нас до періоду між 1977 і 1985 роками. На кадрах: невідомий житель нічного Нью-Йорка і подруга Енді Ворхола, Даніела Морера, редактор з Італії.
Саме вони і увічнені на фотоплівці Енді Ворхола, як і більшість героїв його робіт.
Концептуальний художник Енді Ворхол був одним з основоположників сучасного селфі: починаючи від його ранніх знімків, зроблених в темних сонцезахисних окулярах до стильних полароїдних знімків з Мерилін Монро. Фотографії, що увійшли в цю колекцію, він створював, експериментуючи. Вдались "сильні" чуттєві фото при "низькій" чіткості – імітація щоденних знімків. Колекція надійде в продаж у липні 2018 по усього світу.

<b>трусы кляйн</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.