До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустрічає осінь Розі Гантінгтон-Вайтлі

Супермодель і відома модниця Розі Гантінгтон-Вайтлі — одна з найпопулярніших фешн-інфлюенсерок нині. За її життям стежить понад 11,5 мільйона шанувальників в Instagram, а її стиль надихає дівчат на сміливі експерименти. У своєму гардеробі Розі робить ставку на базові практичні речі, виготовлені в новому прочитанні, елегантні деталі й класичну колірну гаму. Супермодель часто любить показувати нові streetstyle-образи в Instagram за допомогою серії знімків, зроблених вдома біля дзеркала.

Розі Гантінгтон-Вайтлі

На першому знімку Розі позує в елегантному повсякденному образі, який згодиться для робочої зустрічі. Супермодель скомбінувала позачасову базу з надмодними трендами. Зокрема, біла сорочка вільного крою й чорні звужені штани легко подружилися з туфлями з квадратним мисом Bottega Veneta і культовою сумкою з масивним ланцюгом Cassette цього ж бренду. Як справжня британка, на плечі Гантінгтон-Вайтлі накинула пісочний тренч. Для другого осіннього образу Розі вибрала розслаблений ансамбль вихідного дня, поєднуючи одяг люксових брендів з перспективними молодими марками. Модниця приміряла сині джинси прямого крою, білу футболку й легку куртку зі спущеними об’ємними плечима Wardrobe NYC. Образ завершила карамельна сумка Fendi й мюлі Bottega Veneta.

стиль Рози Хантингтон-УайтлиРозі Гантінгтон-Вайтлі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.