До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кунакі й Венсан Кассель на кінофестивалі в Саудівській Аравії

6 грудня в Саудівській Аравії відбулося відкриття першого кінофестивалю Red Sea International Film Festival. На червону доріжку з’їхалося багато зірок, серед яких Тіна Кунакі, Венсан Кассель, Ірина Шейк, Алессандра Амбросіо й Катрін Денев. Гості заходу зібралися, щоб подивитися фільм режисера Джо Райта "Сірано", у головних ролях з Пітером Дінклейджем і Гейлі Беннетт, а також не проминули нагоди продемонструвати свої вечірні образи.

Тіна Кунакі й Венсан Кассель

Модель Тіна Кунакі для врочистого виходу вибрала фіолетову сукню до підлоги з капюшоном, яка вдало окреслювала її струнку фігуру. Вбрання Тіна доповнила смарагдовими прикрасами й жовтою мінісумкою. Щоб не перевантажувати образу, Кунакі дібрала лаконічну зачіску: її волосся було зібране в елегантний жмуток. Тим часом французький актор Венсан Кассель одягнув монохромний образ графітового кольору: строгий брючний костюм, сорочку, краватку з принтом і туфлі.

Тіна Кунакі
Тіна Кунакі й Венсан Кассель

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.