До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де відпочивають супермоделі 1990-х цього літа

Час спливає, а легендарні супермоделі 1990 років такі ж чарівні, як і 30 років тому. Їхній зовнішній вигляд засвідчує, що правильне харчування й постійні тренування — запорука стрункої й підтягненої фігури. Цього літа такі відомі супермоделі й найвродливіші дівчата 1990-х, як Гелена Крістенсен, Сінді Кроуфорд, Ель Макферсон, Єва Герцигова і Жизель Бюндхен мають вигляд не гірший, ніж молоде покоління зірок. Vogue.ua вирішив зазирнути в Instagram до топмоделей і показати де і як вони проводять літо 2020.


Ель Макферсон

Не всім знаменитим дівчатам вдалося вибратися до моря цього літа. Наприклад, Клаудія Шиффер проводить час у студії, а під час перерв тішить себе новими сукнями в стилі бохо її улюбленого бренду Ulla Johnson. Поки Клаудія Шиффер коротає дні в Нью-Йорку, Гелена Крістенсен і Ель Макферсон все-таки опинилися на морі й встигли продемонструвати струнку фігуру й нові купальники. Наомі Кемпбелл поділилася архівними фото з Бейрута на знак підтримки населення після катастрофи, Жизель Бюндхен за традицією медитує на природі, а Гайді Клум солодко вмостилася на плечі Тома Каулітца. Ось таке літо 2020 вийшло в зірок 1990-х.

Реклама

<b>Супермодели из 1990-х на отдыхе</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.