До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стелла Теннант на обкладинках Vogue

Три роки тому, 22 грудня 2020-го, з життя раптово пішла британська супермодель Стелла Теннант. Їй було. Стелла була невіддільною частиною індустрії з 1990-х і за цей час стала однією з найуніверсальніших моделей усіх часів.

На сторінках Vogue Теннант продемонструвала свою непересічність. Такі фотографи, як Стівен Мейзел, Крейг Макдін, Артур Елгорт та Ірвінг Пенн, сподівалися, що вона додасть яскравості їхньому концептуальному задуму. Статус Теннант у модній індустрії був пов’язаний не тільки з її неординарною зовнішністю. У бізнесі, зацикленому на новинках, вона налагодила зв’язки, які не втрачали сили впродовж десятиліть. Фотографи, редактори та дизайнери шанували мистецький хист Теннант перед камерою, але не менше цінували її теплоту й розум. "Стелла не ідеальна красуня. Але вона сильна, розумна, самовпевнена й рішуча", — прихильно відгукувалася про модель Донателла Версаче в коментарі Vogue 1996 року. Згадуючи її знімання для обкладинок Vogue, виникає відчуття, що ніхто не міг її замінити й ніколи не зможе.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.