До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шарлотта Казірагі в новій рекламній кампанії CHANEL

Шарлотта Казірагі, нова амбасадорка CHANEL, стала головною героїнею рекламної кампанії сезону весна-літо 2021, яку зняв у Монако дует фотографів Інес ван Ламсверде і Вінуд Матадін.

Шарлотта Казираги в рекламной кампании CHANEL весна-лето 2021Шарлотта Казірагі в рекламній кампанії CHANEL весна-літо 2021

"Історія Шарлотти в Монако почалася з кінематографічної ідеї дня й ночі, — пояснює голландський дует. — Постанова в одних і тих самих місцях як уночі, так і вдень була вихідною точкою для цього знімання, у якому Шарлотта вагається між мрією і реальністю. Ми запитуємо себе: "Справжня вона чи це привид, що блукає в місці, якому вона, можливо, не повністю належить?".

Реклама
Шарлотта Казираги в рекламной кампании CHANEL весна-лето 2021

Вдень і вночі, у чорно-білому чи кольоровому режимі знімання, біля басейну чи в спальні, Шарлотта Казірагі втілює в цьому міфічному Монако особливу кінематографічну естетику, яка надихнула Віржині Віар на створення колекції.

Шарлотта Казираги в рекламной кампании CHANEL весна-лето 2021

Шарлотта була близька із CHANEL з юних років: ще у 2012 році вона вперше знялася для книги The Little Black Jacket: Chanel's Classic Revisited by Karl Lagerfeld and Carine Roitfeld, присвяченій історії знаменитого чорного твідового жакета. Крім цього, Казірагі очолює Rencontres Philosphiques de Monaco — асоціацію, яку вона заснувала у 2015 році.

Шарлотта Казираги в рекламной кампании CHANEL весна-лето 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.