До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяні канікули Венсана Касселя і Тіни Кунакі

Ріо-де-Жанейро — одне з улюблених місць на планеті актора Венсана Касселя й моделі Тіни Кунакі, які вже не вперше зустрічають Новий рік саме тут. Не стали винятком і ці різдвяні канікули, а світлини пари з відпочинку знову отримують статус найчуттєвіших і найпристрасніших. На них немає нічого зайвого — тільки він, вона, море й безмежна любов, яка панує між Кунакі та Касселем. А ось особливий захват шанувальників викликав кадр, де Венсан розчісує Тіні волосся.

Не забуває Кунакі ділитися й власними світлинами, демонструючи свою велику колекцію купальників. За версією моделі у 2021-му нам не обійтися без бікіні золотого й червоного відтінків.

Реклама

Нагадаємо, що пара познайомилася у 2015 році на відпочинку й до знайомства, за словами самої Кунакі, вона не знала, хто такий Венсан Кассель. Про свої стосунки вони оголосили в Instagram у серпні 2016 року, а перший офіційний вихід відбувся в листопаді того ж року. Венсан і Тіна вперше з’явилися разом на публіці, коли відвідали шоу Victoria's Secret у паризькому Гран-Пале. 24 серпня 2019 вони одружилися — весілля відбулося в місті Бідар на південному заході Франції. У Касселя й Кунакі вже є дочка Амазоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.