До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша офіційна заява принца Гаррі після відмови від королівських обов'язків

Принц Гаррі вперше з'явився на публіці після новин про те, що він і його дружина Меган Маркл складають королівські обов'язки. Сталося це на гала-вечері благодійної організації Sentebale, яка відбулася у лондонському ресторані The Ivy Chelsea Garden. Саме там він вперше прокоментував ситуацію.

Принц Гаррі на гала-вечері благодійної організації Sentebale

"Це рішення далося нам нелегко, бо я дуже люблю Великобританію і завжди готовий служити Короні, Співдружності і військовим асоціаціям, – заявив Гаррі. – Я знаю, що не завжди чинив правильно, але іншого варіанту не було. Після довгих років випробувань і кількох місяців перемовин рішення все-таки прийняте. Я хочу всім пояснити, що ми не йдемо і готові підтримувати всі благодійні ініціативи, якими займалися раніше".

Реклама

Також принц Гаррі згадав про принцесу Діану, яка загинула 23 роки тому, і подякував присутнім за підтримку, яку йому надавали весь цей час. Не забув він згадати і про членів королівської сім'ї, які зуміли зрозуміти і прийняти його вибір: "Я завжди з повагою ставитимуся до моєї бабусі, нашого головнокомандувача. Я дуже вдячний їй і всій родині за підтримку. Це дуже цінно і важливо для нас". Завершив герцог Сассекський свою промову розповіддю про сина, який зараз перебуває з матір'ю в Канаді, де вперше побачив сніг.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.