До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Надя Дорофєєва представила новий кліп в образах TTSWTRS

Українська співачка Надя Дорофєєва, відома як Dorofeeva, випустила нове live-відео на пісню A tebe, а також анонсувала вихід свого першого сольного альбому. У новому кліпі Надя Дорофєєва з’явилася в образі з колекції TTSWTRS. Співачка приміряла білі широкі джинси, короткий топ, куртку з деніму вільного крою з незвичними розрізами на плечах — всі речі з нової лінійки Earth series. Свій образ Дорофєєва завершила грубими черевиками Prada.

Надя Дорофєєва приміряла нову колекцію TTSWTRS

"TTSWTRS — моя велика любов. Це бренд, яким я надихаюся: його ДНК повністю уособлює те, як я почуваюся — у ньому є сексуальна хуліганська зухвалість. У своєму дебютному кліпі Gorit я перша приміряла нову на той момент лакову колекцію, і тепер у відео на пісню A tebe... перша вдягнула речі з лінійки Earth series. Це один з небагатьох брендів, до якого я постійно повертаюся, тому що в ньому максимально почуваюся собою. Любов у мене і з головною людиною TTSWTRS — Анею Асмєхіною, з якою ми по-справжньому дружимо й творчо надихаємо одна одну" — поділилася Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва приміряла нову колекцію TTSWTRS
Надя Дорофєєва приміряла нову колекцію TTSWTRS
Надя Дорофєєва приміряла нову колекцію TTSWTRS

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.