До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моніка Беллуччі з донькою на обкладинці Vogue Italia

Моніка Беллуччі вперше знялася у спільній зйомці зі своєю донькою Дівою Кассель дівчата прикрасили нову липневу обкладинку Vogue Italia. На знімках Моніка і Діва позують в однакових чорних сукнях італійського модного Дому Dolce & Gabbana, музами якого є. Автором кадрів став італійський фотограф Паоло Роверс, а стилістом був призначений Ібрагім Камара. Як зазначив головний редактор італійського глянцю Емануеле Фарнеті, на нових знімках Беллуччі символічно відходить у бік, поступаючись своїм місцем доньці. "Символічний жест Моніки означає її бажання відійти в бік, звернувши увагу на Діву. Це жест, який заслуговує на визнання: поступитися дорогою тим, хто прийде після нас. Адже це те, що ми не часто звикли бачити в наші дні", зазначив він.

Моніка Беллуччі з донькою на обкладинці Vogue Italia

"16-річна Діва представляє цей випуск, повністю присвячений її віку. Це подорож емоцій, тих яскравих відчуттів, які може викликати тільки певний момент життя: почуття нетерплячості, змішане з нескінченними можливостями, коли все ще тільки починається", написав у своєму пості Емануеле Фарнеті.

Моніка Беллуччі з донькою на обкладинці Vogue Italia

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.