До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи Зендаї на червоних доріжках

1 вересня американська актриса й співачка Зендая святкує свій день народження — дівчині виповнюється 27 років. Зендая стала відома завдяки ролі Рокі Блю в серіалі "Танцювальна лихоманка" на телеканалі Disney, але справжня популярність прийшла до неї після фантастичного фільму "Людина-павук: Повернення додому", де актриса виконала роль дівчини нової Людини-павука. За період кар’єри за нею закріпилося звання ікони стилю — дівчина навіть отримала дві нагороди Teen Choice Award і Radio Disney Music Award за її бездоганний стиль.

Зендая

Іміджу модної ікони сучасності Зендая набула після 2011 року, саме тоді вона познайомилася із зірковим стилістом Лоу Роучем, який також працював над гардеробом Селін Діон і Аріани Гранде. З початком співпраці з Роучем актриса й співачка, яка раніше у всіх асоціювалася лише з дівочими сукнями й кросівками, стала з’являтися в сміливих сукнях, жіночних максівбраннях та ефектних брючних костюмах. Крім того, нині знаковим елементом вечірніх виходів Зендаї став вінтаж. Тільки за 2021 рік актриса приміряла кілька незабутніх образів з архівних колекцій брендів. Зокрема, на церемонію вручення премії "Оскар-2021" Зендая прийшла в жовтій струмливій сукні Valentino, а на червону доріжку BET Awards одягнула вінтажну сукню Versace.

Реклама
Зендая
Зендая

Зендая перевтілюється, мов хамелеон, на червоних доріжках. Дівчина не боїться експериментувати зі стилем, приміряючи діаметрально протилежні образи. На церемонії премії "Оскар-2018" вона з’явилася в романтичній шифоновій сукні шоколадного відтінку Giambattista Valli Haute Couture, для червоної доріжки "Emmy Awards-2019" вибрала смарагдову сукню з напівпрозорим корсетом й асиметричною шовковою спідницею, а на прем’єру фільму "Найвеличніший шоумен" у Сіднеї вдягла сукню моделі "метелик" Moschino. Vogue.ua зібрав найкращі виходи Зендаї на червоних доріжках.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.