До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто такий Тайлер Мітчелл – автор вересневої обкладинки Vogue US

Новий вересневий номер американського Vogue ще не презентували, а про нього вже говорить вся модна індустрія. Спочатку ходили чутки, що він стане останнім для Анни Вінтур, яка очолює видання вже 30 років, але представники видавництва Conde Nast їх спростували. Потім стало відомо, що головною героїнею номера стане Бейонсе і їй нададуть максимальну творчу свободу. Однак історичною цю обкладинку зробило інше ім'я – фотограф Тайлер Мітчелл. Саме цього 23-річного хлопця Бейонсе запросила зняти її для Vogue. І він буде першим темношкірим фотографом обкладинки за 126-річну історію журналу.

Тайлер Мітчелл (фото – @tylersphotos)

Незважаючи на такий юний вік, Мітчелл вже встиг заявити про себе. Співпрацював з Marc Jacobs і Givenchy, а також зняв для Teen Vogue соціальний проект, головними героями якого стали жертви масової стрілянини в США. Також в біографії уродженця Атланти є книга. Вона називається El Paquete і присвячена вуличній культурі Гавани. Щоб зняти весь необхідний матеріал, фотограф півтори місяці провів на Кубі.

Реклама

<b>#NEVERAGAIN</b>

Взяти інтерв'ю у висхідної зірки модної фотографії вже встигло видання New York Times, в якому Мітчелл розповів, що любить знімати таких же як і він темношкірих хлопців, робити це просто і чесно, без зайвих прикрас. "Мені пощастило, я народився в досить забезпеченій сім'ї, що відноситься до вищого середнього класу, – пояснює фотограф. – І часом відчуваю, що перебуваю на перетині двох світів – успішного і безхмарного, а також того, де потрібно боротися за місце під сонцем".

Освіту Мітчелл отримав в Tisch School of the Arts при Нью-Йоркському університеті, а останнім часом працював над документальним фільмом, в якому досліджує життя американських підлітків і гонки. Зараз Тейлор живе в Брукліні і мріє робити проекти про реальних людей, з реальними проблемами і мріями, а славу називає додатковою можливістю говорити про важливе ще голосніше. Разом з Бейонсе у нього це точно вдасться.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.