До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто така нова дівчина Кіану Рівза

Минулих вихідних у Лос-Анджелесі відбувся щорічний вечір LACMA Art + Film, на якому загальну увагу привернув Кіану Рівз. Схоже, що актор з'явився на публіці зі своєю новою супутницею – художницею Александрою Грант. Пара не приховувала свого кохання: Рівз і Грант трималися за руки і обмінювалися закоханими поглядами весь вечір. Vogue.ua вирішив розібратися, хто ж така нова дівчина Кіану Рівза.

Кіану Рівз і Александра Грант

Александра Грант – 46-річна художниця, яка вивчає мову і письмові тексти за допомогою живопису, графіки, скульптури і навіть відео. Роботи Александри Грант представлені в багатьох світових галереях, зокрема Музеї мистецтв у Лос-Анджелесі, галереї Gradiva в Парижі і галереї The Harris Lieberman у Нью-Йорку. 2008 року вона заснувала проєкт grantLOVE на підтримку некомерційних організацій, пов'язаних з мистецтвом. За Іnstagram-акаунтом художниці стежать 34 тисячі читачів, а сама Грант регулярно публікує світлини нових мистецьких проєктів. Схоже, що вона справді отримує задоволення від своєї роботи.

Реклама
Александра Грант
Робота Александри Грант
Галерея Александри Грант

Кіану Рівз і Олександра Грант познайомилися 2011 року, коли разом працювали над книжкою актора "Ода щастю" (Ode to Happiness). Грант ілюструвала першу збірку віршів актора. Через 5 років співпраця відновилася і в магазинах з'явилася друга книжка "Тіні" (Shadows), а 2017 року вони заснували разом невеликий видавничий дім X Artists' Books, який випускає книжки про артистів і митців. Серед опублікованих робіт: The Artists' Prison, The Words of Others і Oracular Transmissions.

Кіану Рівз і Александра Грант

З моменту знайомства Рівз і Грант з'являлися разом на світських заходах уже не раз, але лише як приятелі. Тільки тепер їхні відносини набули романтичного характеру. Шанувальники актора дуже сподіваються, що він нарешті знайшов своє кохання. Як відомо, Кіану пережив важкий етап у житті: 20 років тому його дівчина народила мертву дитину, а через 2 роки загинула в автокатастрофі. З тих пір актор перебував у тривалій депресії і не мав ні з ким любовних відносин.

Кіану Рівз і Александра Грант на MOCA Benefit 2019
Кіану Рівз і Александра Грант на показі Saint Laurent весна-літо 2020
Кіану Рівз і Александра Грант на вечері LACMA Art + Film 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.