До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто така Ніколь Потуральскі — нова дівчина Бреда Пітта

Після розлучення Бреда Пітта з Анджеліною Джолі до особистого життя американського актора прикута пильна увага преси. Шанувальники весь цей час намагалися з’ясувати, чи має показний неодружений голлівудський актор нову кохану. Пітту приписували роман з ексдружиною Дженніфер Еністон після церемонії вручення премії SAG Awards, на якій колишнє подружжя помітили в теплих обіймах. Тепер же стало відомо, що нова дівчина Бреда Пітта — німецька модель Ніколь Потуральскі. Днями пару бачили в аеропорту Парижа і, за чутками, вони вирушили відпочивати на південь Франції. Vogue.ua вирішив зібрати кілька фактів про Ніколь Потуральскі.

Модельна кар’єра

Ніколь Потуральскі — німецька модель з польським корінням, відома в модній індустрії під ім’ям Ніко Мері. Зараз дівчині 27 років, але модельну кар’єру вона розпочала в 13, коли її випадково помітив модельний скаут у паризькому Діснейленді й запропонував співпрацю. Тепер Потуральскі популярна модель. Дівчина уклала контракти відразу з трьома міжнародними агентствами: A Management у Берліні, Official Models у Нью-Йорку й NEXT Models у Лос-Анджелесі. У послужному списку Ніколь участь у показах на Тижні моди в Нью-Йорку, Парижі й Мілані, обкладинки глянсових журналів і знімання для рекламних кампаній брендів.

Реклама
Зовнішність

Шанувальники Бреда Пітта порівнюють Ніколь Потуральскі з ексдружиною Анджеліною Джолі, вказуючи на їхню неймовірну схожість. Деякі фанати побачили в ній риси Дженніфер Еністон, а інші стверджують, що Ніколь — копія супермоделі Ірини Шейк. Правда. Потуральскі дуже вродлива: високий зріст, смаглява шкіра, модельні параметри, сіро-блакитні очі, пухкі губи й білосніжна усмішка. У неї неможливо не закохатися.

Стиль

Instagram-сторінка моделі, за якою стежать уже 140 тисяч шанувальників, вирізняється гарним смаком Ніколь. У повсякденному житті вона віддає перевагу спортивному стилю. У її гардеробі часто простежуються затишні трикотажні костюми, в’язані й шовкові кроп-топи, тенісні спідниці, маскулінні сорочки, комфортні худі й светри вільного крою. Між взуттям на підборах і кросівками Ніколь вибирає друге. Дівчина не уявляє свого життя без модних аксесуарів, серед яких пухнасті панами, культові сумки початку 2000-х форми "багет", сонцезахисні окуляри cat-eye з контрастною оправою, сережки-кільця й ​​підвіски з кулонами-монетами.

Активістка

Крім модельної кар’єри, Ніколь Потуральскі проявляє активну громадянську позицію. Дівчина висловлює свою думку з питань, що її турбують, і виступає на захист громадськості. Ніколь неодноразово висвітлювала проблеми сексуальної експлуатації дітей і підлітків, виступала проти торгівлі зброєю й підтримувала рух Black Lives Matter. До всього іншого, модель заснувала благодійну організацію, яка опікується захистом акул.

Сім’я

Усе дитинство Ніколь Потуральскі провела в німецькому місті Бергкамені, а потім переїхала до Берліну для розвитку модельної кар’єри. Батьки моделі розлучилися, коли вона була маленькою, але Ніколь і далі спілкувалася з обома. Потуральскі не єдина дитина в сім’ї — вона має сестру. У віці 19 років Ніколь вийшла заміж за Роланда Мері, власника ресторану Borchardt. У пари народився син Еміль. За чутками, дівчина вже встигла познайомити сина з Бредом Піттом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.