До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королева моди: 25 архівних фото Лі Радзивілл

16 лютого 2019 року не стало Лі Радзивілл – молодшої сестри Жаклін Кеннеді, яку називали однією з найстильніших жінок ХХ століття. Її життя було насиченим і бурхливим: кілька заміжь, статус принцеси, активна участь у світському житті Нью-Йорка і Лондона, постійні і найчастіше образливі порівняння з сестрою і роман з модою тривалістю у життя.

Лі Радзивілл

З останньою її відносини почалися ще в юності, коли запальна Лі вирішила піти з дому, але зробила це не в зручному взутті, а на підборах. Далеко зайти їй не вдалося, але історія до сих пір викликає захоплення у шанувальників. У 25 років вона навіть організувала Тиждень американської моди на виставці в Брюсселі, а Джорджіо Армані саме Лі завдячує за свій успіх у США. У 1980-х роках дизайнер вирішив провести показ у Нью-Йорку і місіс Радзивілл змогла організувати все на належному рівні, а головне – привернути увагу американського естеблішменту до цього зухвалого італійця. У той час вона всюди носила Giorgio Armani і своїм прикладом доводила, що жінка в строгому костюмі – це ефектно і розкішно. Лі Радзивілл вміла надихати. Наприклад, 1990 року цілу колекцію їй присвятив Майкл Корс, а останнім часом вона особливо приятелювала з Джамбаттистою Валлі.

Реклама
Лі Радзивілл

Ми занурилися в архіви і вибрали фото, які доводять, що іконою стилю неповторна Лі була в будь-якому віці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.