До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яка нині Гарпер — дочка Вікторії й Девіда Бекхемів

10 липня дочка Девіда й Вікторії Бекхемів святкує свій день народження. Дівчинці виповнюється 9 років. Гарпер Севен Бекхем — єдина дівчинка серед дітей зіркового подружжя. Від народження вона оточена любов’ю й турботою, а Девід був такий втішений появою на світ доньки, що зробив на ключиці тату з її ім’ям. Відомо, що вибрали його не випадково: Гарпер — улюблене ім’я Вікторії, вона обожнює творчість письменниці Гарпер Лі, авторки бестселера "Вбити пересмішника". Друге ім’я, Севен, у перекладі з англійської означає "сім" — щасливе число Девіда Бекхема, а також час, місяць і день тижня, у який народилася дівчинка.

Вікторія Бекхем з донькою Гарпер

Попри юний вік, Гарпер уже завзята модниця. Конкурувати з нею можуть хіба що Шарлотта Кембриджська, дочка Кім Кардаш’ян — Норт Вест, і дочка Бейонсе — Блю Айві. Вікторія якось зізналася, що дочка радить їй, яку сукню чи костюм вибрати для повсякденних виходів. Сама дівчинка обожнює приміряти нове вбрання, серед найчастіших її образів: квітчасті сукні, розслаблені літні сарафани й пальта в стилі мілітарі. У гардеробі юної модниці є вбрання від Gucci, Marc Jacobs, Stella McCartney, Chloé і Burberry. З нагоди дня народження Гарпер Бекхем Vogue.ua зібрав її стильні виходи, милі знімки з батьками й рідкісні архівні кадри.

Реклама

<b>Харпер фотки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.