До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягаються вагітні парижанки восени

Вагітність — особливий період у житті кожної жінки, який хочеться провести гарно й комфортно. Саме тому найперше, чого не треба робити в делікатному стані, так це йти за придбанням одягу для вагітних до спеціальних крамниць. У сучасному суспільстві вже давно можна придбати модні образи у своїх улюблених брендів. Щоб підібрати відповідне вбрання, досить вибрати одяг на кілька розмірів більший або зробити ставку на зручний трикотаж. Вагітні парижанки, відомі своїм вишуканим стилем, найліпше за всіх уміють впоратися з цим завданням. Пропонуємо подивитися на стильних вагітних француженок і надихнутися їхніми модними образами в осінній період.

Вагітність — чудова можливість скласти новий гардероб і запастися речами, що будуть актуальні й після народження дитини. Можете за прикладом Леї Сфез придбати маскулінний тренч, зручні лосини, об’ємні сорочки, ніби позичені з чоловічого гардероба, і безрозмірні светри. Весь цей арсенал добре римується з жокейськими чоботами, лоферами на масивній підошві й кросівками. Інша відома парижанка Жанна Дамас, яка нещодавно народила малюка, радить взяти на замітку затишні кардигани й жіночні в’язані сукні, що не перетискають живота. Цей стилістичний прийом у своєму гардеробі використовує Сабіна Сокіл, окреслюючи фігуру обтислим трикотажем. Більше осінніх образів вагітних француженок дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.