До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Меган Маркл опанувала невимушений каліфорнійський стиль

З моменту переїзду принца Гаррі й Меган Маркл до Беверлі-Гіллс у березні 2020 року в гардеробі Меган з’явилися класичні бавовняні футболки й денім. З нагоди дня народження герцогині, яка 4 серпня святкує день народження, розглядаємо зміни в її стилі.

Меган Маркл в джинсахМеган Маркл
Класична біла футболка

Біла класична футболка має бути в будь-якому літньому гардеробі. Не стала винятком ця стилістична аксіома й для герцогині Сассекської. Так, у квітні цього року на Zoom-конференції з Hubb Community Kitchen Меган Маркл з’явилася якраз у цій речі. Джерела повідомляють, що дружина принца Гаррі вибрала футболку з колекції її подруги-дизайнерки Міші Нону.

Реклама
Денім на щодень

Герцогиня — велика шанувальниця деніму в будь-яких його проявах. Ще на початку стосунків з принцом Гаррі її помітили в джинсах на іграх Invictus Games у 2017-му, потім вона підкорила всіх своєю появою в денімі на Вімблдоні. Останній прояв її любові до цього практичного матеріалу — джинсова сорочка, у якій вона читала казки Арчі в межах кампанії "Врятуйте дітей".

Ультрамариновий синій

Приклад Меган Маркл засвідчує, що мати модний і водночас доречний вигляд під час Zoom-конференцій — це зовсім нескладно. Її формула успіху полягає в поєднанні яскравого відтінку й чистого силуету. Так, під час диджитал-саміту 2020 Girl Up Leadership Summit вона з’явилася в строгій сукні насиченого ультрамаринового відтінку, який вдало поєднувався з її засмаглою шкірою.

Чоловіча сорочка

Сорочка на чоловічий манір, без сумніву, одна з головних речей у гардеробі герцогині Сассекської, яка ідеально вписувалася в її образи під час виконання королівських обов’язків і яка має абсолютно природний вигляд разом з денімом. На початку цього місяця місіс Маркл брала участь у Zoom-конференції з молодими лідерами, під час якої її вибір знову припав на акуратну сорочку молочного відтінку.

Светр з V-подібним вирізом

Цей светр відтінку бургунді з V-подібним вирізом шанувальники герцогині Сассекської згадали миттєво. Вона вже з’являлася в ньому торік і вдягнула знов, коли телефонувала через Zoom до лондонської благодійної організації Smart Works. Доповнили образ Меган прикраси на шию етичного ювелірного бренду Edge of Ember.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.