До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2018: найстильніші пари

Vogue.ua продовжує підсумовувати рік, що минає. Цього разу у приціл потрапили найстильніші пари.

Тіна Кунакі і Венсан Кассель
Пріянка Чопра і Нік Джонас

Зовсім недавно індійська актриса Пріянка Чопра і американський музикант Нік Джонсон стали не просто парою, а вже справжньою сім'єю. Закохані одружилися в палаці Умайд-Бхаван, одній з найбільших приватних резиденцій у світі. Ще від спільної появи на Met Gala 2017, пара дотримується загального стилю: якщо Пріянка одягає білу сукню, розшиту сотнями каміння, то Нік вибирає синій оксамитовий смокінг. У повсякденному житті новоспечена сім'я носить зручні речі в стилі casual та спорт-шик. Наприклад, на відкриття тенісного турніру Нік одягнув темні джинси в парі зі світшотом і кедами, а Пріянка вибрала спортивну спідницю і топ від Fendi, що доповнила білими човниками.

Реклама

<b>признак чопра и ник джонас</b>

Принц Гаррі і Меган Маркл

Згідно з королівським етикетом герцог і герцогиня Сассекські повинні дотримуватися певних правил стилю. Меган і Гаррі вміло поєднують британську класику з елементами стилю casual. Кожен образ герцога і герцогині Сасекських підібраний до дрібниць. Так, Меган можна побачити у вбраннях Stella McCartney, Marks & Spencer і Burberry, серед її улюблених аксесуарів числяться човники Manolo Blahnik, Stuart Weitzman і Altuzarra і сумки Сharlotte Elizabeth, Roland Mouret і Prada. Щодо її чоловіка, гардероб герцога складається, здебільшого, з білих сорочок, брючних костюмів всіх відтінків синього і сірого кольорів, а також десятків класичних пальт і краваток.

<b>Меган и Гарри</b>

Зої Кравіц і Карл Глусман

Зої Кравіц, зірка серіалу "Велика маленька брехня", сказала заповітне "Так" своєму коханому Карлу Глусману, і тепер їх шанувальники очікують майбутнє весілля. Цю пару називають найстильнішою в Голлівуді: вони діляться загальними знімками в Instagram, захоплюються досягненнями один одного і нерідко навіть одягаються однаково.

<b>Зои Кравиц и Карл</b>

Блейк Лайвлі і Раян Рейнольдс

Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс вже разом шість років і виховують двох чудових доньок Інес і Джеймс. Пара частенько жартує один над одним в соціальних мережах і різних інтерв'ю, змагаючись у дотепності. Блейк підколює Раяна в його кулінарних експериментах і дає смішні прізвиська, в той час як актор жартує над дружиною в день її народження та іронізує з приводу її стилю.

<b>Блейк Лайвли и Район Рейннольдс</b>

Тіна Кунакі і Венсан Кассель

У серпні цього року Тіна Кунакі і Венсан Кассель одружилися: пара влаштувала таємну церемонію в місті Бідар в Атлантичних Піренеях. Ця подія справила справжній фурор серед шанувальників пари. Незважаючи на 30-річну різницю у віці, спостерігати за Венсеном і Тіною одне задоволення: закохані постійно подорожують і виставляють смішні і щасливі фотографії разом, збираючи мільйони лайків в Instagram.

<b>Тина+ венсаль</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.