До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 модних образів італійки Вероніки Ферраро

Крім відомої модниці К’яри Ферраньї, в Італії є ще одна зірка, за образами якої не менш цікаво спостерігати. Міланська інфлюенсерка Вероніка Ферраро, з армією підписників в 1,3 мільйона в Instagram, цієї зими робить ставку на практичний і зручний гардероб, щедро приправляючи його модними трендами. В арсеналі streetstyle-активістки й частої гості модних показів можна знайти об’ємні стьобані куртки Miu Miu, дуті вкорочені пуховики Jacquemus, шкіряні пальта власного бренду Not After Ten, затишні светри Philosophy di Lorenzo Serafifni, вовняні сорочки в картатий візерунок Balneciaga та елегантні спідничні костюми Weekend Max Mara.

Італійка Вероніка Ферраро не боїться носити яскраві відтінки. Крім нейтральної колірної гами, у гардеробі модниці найчастіше можна побачити червоні й рожеві відтінки. Streetstyle-зірка вдягає широкі сіро-бежеві штани із червоним топом-шторкою Jacquemus і стильним мініпуховиком. У своїх повсякденних образах Вероніка не забуває про елегантність. Вона комбінує червоний спідничний костюм з білою базовою сорочкою й жилеткою з принтом в стилі apres-ski, доповнюючи все це вишуканим беретом і маленькою сумкою-ридикюлем. Ферраро також вибирає спідниці й жакети з твіду в класичний картатий візерунок pied-de-poule, шкільні спідниці-плісе в парі зі светрами й грубими черевиками. Коли ж температура за вікном опускається нижче нуля, дівчина вбирається в об’ємні куртки маскулінного крою з колекції Miu Miu, у яких точно не змерзнути в холоди. Пропонуємо докладніше роздивитися зимовий гардероб Вероніки Ферраро й узяти на замітку кілька модних прийомів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.