До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 літніх образів модниці Алекс Рів’єр

Якщо вам набридли кричущі відтінки й надмодні деталі, пропонуємо зробити ставку на мінімалістичний і позачасовий гардероб, надихнувшись streetstyle-образами модниці Алекс Рів’єр. Як справжня француженка, Алекс вибирає класичні нейтральні відтінки — бежевий, чорний, синій, молочний, а також елегантні сукні, вільні брючні костюми, твідові жакети й денім — усе це вона вміє носити з недбалим шиком, привертаючи захоплені погляди та дедалі збільшуючи свою аудиторію в Instagram.

Стиль Алекс не викликає зайвих запитань: всі образи лаконічні, практичні й позачасові. Водночас кожен вихід Рів’єр має модний почерк. Так, streetstyle-зірка поєднує брючні ансамблі з атласними бабушами, вдягає велосипедки й кроп-топ з діловим блейзером і високими кедами та комбінує трикотажні сукні з плетеними сандалями. Для вечірнього виходу Алекс вибирає чорну сукню-халтер, прикрашену пір’ям, а для повсякденних зустрічей — безпрограшний ансамбль: сині джинси, сорочку в смужку, молочний жакет і великі окуляри. Пропонуємо докладніше розглянути літні образи Алекс Рів’єр і спробувати деякі варіанти вписати у власний гардероб.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.