До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Герцогиня Сассекська випустила кулінарну книгу

На офіційній сторінці Кенсингтонського палацу оголосили про вихід першої кулінарної книги герцогині Сассекської, всі кошти від продажу якої спрямують на допомогу постраждалим від торішньої пожежі в житловому багатоповерховому будинку Гренфелл-тауер в Лондоні.

Меган Маркл

Меган створила кулінарну книгу спільно з жінками із товариства Hubb Community Kitchen. Книга називається Together: Our Community Cookbook ("Разом: Книга нашої спільноти") і включає понад 50 рецептів від жінок, які постраждали в цій катастрофі. Маркл самостійно написала передмову до книги, сприяла її публікації, а також особисто протестувала рецепти збірки.

Реклама

"Я відразу відчула себе пов'язаною з цієї общинною кухнею. Це місце де жінки сміються, сумують, плачуть і готують разом. Об'єднуючи культурну ідентичність під спільним дахом, все це створює простір, щоб відчути нормальне життя в його простій формі загальну потребу в зв'язках, вихованні та спілкуванні через їжу, через кризу або радість з чим ми всі можемо зіткнутися. Завдяки цьому проекту виручені від продажу книги гроші дадуть кухні спільноти змогу розвиватися і підтримувати її дух", написала Меган у своєму вступному слові.

Меган Маркл

Вперше з жінками спільноти Hubb Community Kitchen Меган Маркл познайомилася в січні 2018 року. Герцогиня була настільки натхненна цим проектом, що з тих пір регулярно відвідувала збори і допомагала їм готувати. Ідея з запуском книги виникла після одного з таких візитів Меган. Її ціна всього 9, 99 фунтів.

За матеріалами tatler.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.