До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еволюція стилю Аріани Гранде

Аріані Гранде виповнилося лише 15, коли вона вперше привернула до себе увагу в 2008 році, зігравши в мюзиклі "13". Тоді юна Арі погойдувала своїми природними темними кучерями в повсякденному образі, що складався з джинсів і футболки. 26 червня відомій виконавиці виповнюється 28 років. На честь цього vogue.ua простежив еволюцію стилю світової зірки від іконічного високого хвоста до чобіт до стегна.

Аріана Гранде на прем'єрі мюзикла "13", 2008 рік

В кінці 2009 року Аріана отримала роль Катерини Валентайн в телешоу Nickelodeon "Вікторія-переможниця". Так, Гранде мала перефарбувати волосся в червоний колір, що швидко стало її першим культовим образом. Яскраве волосся, мінісукні, високі підбори і блискучі клатчі юна Арі дотримувалася тенденцій 2009 року і ще шукала свій унікальний стиль.

Реклама
Аріана Гранде, 2009 рік
Аріана Гранде, 2009 рік

Завдяки "Вікторії-переможниці" кар'єра Аріани пішла догори. У 2011 році ми стали свідками появи іконічного високого хвоста Гранде. Продовжуючи вибирати мініспідниці і короткі сукні, вона почала експериментувати з різними фактурами і кроєм: в гардеробі зірки з'явилися спідниці А-силуету і розкльошені сукні, прикрашені тюлем і пір'ям.

Аріана Гранде, 2011 рік

У 2013-му її яскраве волосся змінив ніжний брюнетний колір з теплими світлими тонами на кінчиках. У 20 років її часто порівнювали з Мерайєю Кері, а ще Гранде виграла American Music Awards як нова артистка року. "Це і благословення, і прокляття", сказала вона журналу Rolling Stone щодо порівняння з Кері. Крім того, що Арі виграла свою першу велику музичну нагороду в цьому році, на сцені вона також виконала дві пісні "The Way" і "Tattooed Heart", після яких Леді Гага аплодувала їй стоячи. Виступи Аріани завжди супроводжувалися блиском розкльошених спідниць і взуттям на немислимих підборах.

Аріана Гранде на премії American Music Awards, 2013 рік
Аріана Гранде, 2013 рік

Наступного року кар'єра Аріани Гранде стрімко зросла, а вона змінювала зовнішність. Замшеві чоботи до стегна дедалі частіше змінювалися білими черевичками на підборах, а розкішні кучері змінило ідеально рівне волосся. У 2015-му світ побачив безліч пам'ятних убрань Аріани. Від образу для червоного килимового хідника на церемонії вручення премії Греммі (біла сукня Versace з металевою сіткою) до рожевої сукні від Giambattista Valli, яку співачка вибрала для American Music Awards.

Аріана Гранде, 2015 рік
Аріана Гранде, 2015 рік

Два роки по тому впізнаваний хвіст Аріани помітно подовшав, а її сценічні убрання, здавалося, повністю відповідали її власному стилю. Вільні джемпери і світшоти, чоботи до стегна і високий хвіст ці атрибути стали найпомітнішими маркерами стилю Гранде.

Аріана Гранде, 2017 рік

2018-й був роком Арі. На щорічному Met Gala Гранде з'явилася в максісукні Vera Wang, натхненній картиною Мікеланджело "Страшний суд". Крім цього, ставши новим обличчям Reebok, Аріана часто з'являлася в їхньому спортивному екіпіруванні на вулиці і Instagram-акаунті.

Аріана Гранде на Met Gala, 2018 рік

Наразі ж стиль співачки це ідеальний баланс об'ємного oversize одягу, кроп-топів і коротких, чуттєвих суконь. Зовсім недавно Аріана Гранде вибрала чорні штани українського бренду CULTNAKED для прем'єри спільного синглу з Doja Cat.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.