До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дітки в порядку: зіркові мами, які приймають дивацтва своїх дітей

Бути мамою дитини покоління Z – означає бути готовою до всього. Вважають, що діти, які народилися після 2000 року, вільні від забобонів, мовчазні, винахідливі і волелюбні. Багато батьків можуть бути не готовими до такого generation gap. Але у них уже є свої приклади серед знаменитостей: Анджеліна Джолі, Меган Фокс і Шарліз Терон. Всі три актриси зіткнулися з ситуацією, коли суспільство не зовсім готове було зрозуміти і прийняти бажання їх дітей одягатися так, як їм того хочеться.

Меган Фокс, Ноа Грін, Боді Рансом Грін

Наприклад, син актриси Меган Фокс, відомої своїми ролями у фільмах "Тіло Дженніфер" і "Трансформери", полюбляє носити сукні. Ноа Грін народився у вересні 2012 року. Він часто вдягає сукні Рапунцель і Білосніжки, а його батьки не стають йому на заваді, а навіть підтримують. Меган Фокс, що виросла в сім'ї п'ятидесятників, вважає, що нав'язувати свою думку дитині і забороняти висловлювати емоції за допомогою одягу – неправильно.

Реклама
Шарліз і Джексон Терон

Син Шарліз Терон, Джексон, користується губною помадою і теж любить носити сукні. Цей День матері актриса і син відсвяткували на карнавалі в Лос-Анджелесі, для якого Джексон одягув синю футболку, рожеву фатінову спідницю, легінси і рожеві кеди. Шарліз Терон не реагує на подив громадськості і відповідає критикам так: "Я виступаю за свободу самовираження."

Анджеліна Джолі з доньками Захарою (зправа) і Шайло (зліва) на премії Annie

Ще одна мама, яка не привчає дітей до життя з упередженнями – Анджеліна Джолі. Її 11-річна дочка Шайло з дитинства любить маскулінний стиль і уникає суконь та спідниць. З недавніх пір її молодша сестра Вів'єн теж перейшла на більш хлоп'ячий стиль. Вів'єн займається карате, не носить сукні і взуває кросівки. Фото американських папараці підтверджують, що дочка Джолі і Пітта поміняла свій стиль одягу одразу ж після розлучення батьків.

Анджеліна Джолі та її донька Вів'єн

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.