До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто така Дева Кассель: 5 фактів з життя доньки Моніки Беллуччі

Ангельське обличчя, пухкі чуттєві губи, довге пишне волосся і струнка фігура – все це про Деву Кассель, доньку ікони краси Моніки Беллуччі і актора Венсана Касселя. 15-річна Дева веде закритий спосіб життя, проте Vogue.ua вдалося дізнатися кілька фактів про юну модель.

Перший світський вихід Деви Кассель

У червні 2019 року відбувся перший публічний вихід Деви Кассель. Донька Моніки Беллуччі відвідала показ Dolce & Gabbana весна-літо 2020 в межах Тижня чоловічої моди в Мілані. Дева вдягнула total-образ Dolce & Gabbana: вузькі штани, червоний мереживний топ і витончені босоніжки. На плечі дівчина накинула чорний укорочений піджак і взяла до рук класичну модель сумки італійського бренду – Sicily bag. Дева з'явилася на публіці з легким макіяжем і розпущеним природним волоссям.

Реклама
Дева Кассель у Dolce & Gabbana
Амбасадор парфумерної лінії Dolce & Gabbana

Дева Кассель пішла слідами матері і 2019 року підписала свій перший контракт: дівчина стала амбасадором парфумерної лінії Dolce & Gabbana і знялася в рекламній кампанії для нового аромату Dolce Shine. Зйомка відбулася на узбережжі Амальфі: в мальовничому парку Princess of Piedmont, на площі Vescovado, в готелі Palazzo Avino та на тлі історичних вуличок міста Равелло. Дева позувала в білій мереживній сукні, а в руках тримала букет яскравих польових квітів.

Дева Кассель у рекламній кампанії нового аромату Dolce & Gabbana
Значення імені Дева

Ім'я Дева має індійське походження, це слово позначає божественну істоту в індуїзмі. Довгий час шанувальники Моніки Беллуччі думали, що акторка саме тому так назвала свою доньку. Згодом Моніка прокоментувала їхнє припущення: "Коли я називала доньку Девою, то не знала про індійське походження імені. Тепер я знаю про те, що у слова є спіритуальне значення і я щаслива".

Дева Кассель
Дева – копія Моніки Беллуччі в юності

Деві вдалося успадкувати красу своєї матері. У 15-річному віці вона настільки схожа на Моніку в її юні роки, що їх важко відрізнити. Ті ж чуттєві губи, кучеряве волосся, великі глибокі очі і акуратний носик. Модна спільнота робить ставки, що Дева перевершить свою матір.

У Деви є дві сестри

Дева – старша донька Моніки Беллуччі і Венсана Касселя, 12 вересня їй виповниться 16 років. У акторів ще є донька Леоні, дівчинці цьогоріч виповниться 10. У квітні 2019 року в Деви з'явилася ще одна сестра, але вже зведена – від нового шлюбу її батька з моделлю Тіною Кунакі. Дівчинку назвали Амазонія.

Дева Кассель

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.