До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анджеліна Джолі носить каблучку із зображенням карти України

Голлівудська актриса й посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі, яка нещодавно була у Львові й відвідала дітей, що постраждали внаслідок російської агресії, носить нині каблучку із зображенням карти України. Срібну прикрасу подарував Анджеліні український ювелірний завод "ОНІКС". Знімком поділився харківський виробник на своїй сторінці в Instagram. "Безмежно раді, що нам вдалося подарувати нашу фірмову каблучку "Карта України" Анджеліні Джолі. Прекрасна згадка про прекрасну країну", — написав бренд.

Виробник презентував срібну каблучку Анджеліні Джолі під час її приїзду в Україну. Нагадаємо, що 30 квітня голлівудська акторка приватно завітала до Львова. Про результати подорожі вона написала на своїй сторінці в Instagram. Цей візит привернув увагу не тільки українських, а й світових ЗМІ. Він став знаменним для України, адже вкотре наголосив на важливості допомоги українському народові.

Instagram: @oniks_jewellery

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.