До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Момент Меган: 9 цитат з нового великого інтерв’ю Меган Маркл

Напередодні виходу нового шоу на Netflix Меган Маркл активно роздає інтерв’ ю та з’ являється на публіці. Велика розмова з нею нещодавно вийшла у виданні Variety, яке спеціалізується на сферах культури та шоубізнесу. Названо цю розмову багатозначно "Момент Меган" – ми вибрали цитати дружини принца Гаррі про втечу з палацу, відносини з Єлизаветою II та нове життя королівської пари.

Меган Маркл на обкладинці Variety

"Королева Єлизавета II – приклад жінки-лідера, у нас були теплі стосунки. Мій чоловік важко переживав її втрату, та й у сім’ї все було непросто... Це був складний час, але мій чоловік, завжди оптиміст, сказав: „Тепер вона возз’єдналася зі своїм чоловіком та коханням усього життя"".

Реклама

"Ніколи не можна недооцінювати силу сестринства та жіночої підтримки".

"Минулого тижня я мала розмову з Періс Гілтон. Я їй сказала, що дуже хвилювалася перед цим інтерв’ю. Мені було соромно це визнавати, але я мала багато суджень щодо неї, які ґрунтувалися на тому, що я бачила й чула про Періс від інших, у пресі. А це неправильно".

"Приємно мати можливість довірити нашу історію такому досвідченому режисерові, як Ліз Гарбус, роботами якої я давно захоплююсь. Навіть якщо це означає, що вона передасть наші слова по-своєму. Ми поділилися з нею своїм життям, щоб вона вже розповіла про все об’єктивно".

Меган Маркл для Variety

"Індустрія суттєво змінилася, відколи я була її частиною. Я не думала, що колись знову повернуся в цей світ".

"Знайдіть людину, яка вірить у вас"

"Люди люблять любов. І наше визначення любові дуже розширене: любов до партнера, любов до себе, любов до спільноти та сім’ї. Ми використовуємо це як основу для тих шоу й документальних фільмів, які створюємо".

"Для мого чоловіка „Ігри нескорених" є величезною частиною його життя та роботи, адже він прослужив в армії 10 років і працював над реабілітацією поранених ветеранів та їхніх родин".

Меган Маркл для Variety

"Коли ви стаєте батьками, то щиро хочете, щоб ваші діти знаходили те, що приносить їм справжню втіху. Вони – наші діти, вони є частиною спадщини, традицій і сім’ї, яка матиме інші очікування щодо них. Але я хочу, щоб вони змогли прокласти свій власний шлях. Навіть якщо це індустрія розваг".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.