До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 найяскравіших виходів Ріанни

У тому, що стосується моди, Ріанна завжди випереджала всіх, адже не боялася приміряти на себе сміливі тренди й епатажні образи. Божевілля й безстрашність у багатьох сенсах відіграли ключову роль у її стилі. Вдень вона носить спортивні костюми з туфлями на шпильці, гігантські пуховики й екстрависокі чоботи до стегон, а ввечері додає до свого повсякденного одягу вінтажні прикраси та дизайнерські пальта.

Ріанна на балі Інституту костюма Met Gala у 2015 роціОднак червона килимова доріжка Рі Рі не менш ефектна, ніж повсякденний гардероб. У нульові вона любила носити штани із заниженою талією, укорочені топи й прикраси з діамантами. У 2015 році Ріанна потрапила на шпальти газет у сонячно-жовтій сукні Guo Pei на благодійному вечорі Met Gala, а її образ Comme des Garçons 2017 року й головний убір John Galliano 2018 року також "підірвали" весь інтернет. З наближенням сезону вечірок ми пропонуємо розглянути найефектніші образи Ріанни для натхнення.

Реклама

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.