До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два нові осінні образи Кейт Міддлтон

Герцог і герцогиня Кембриджські повернулися до своїх королівських обов’язків після невеликої перерви, яку присвятили сім’ї. Цього разу вони прилетіли в Шотландію, де відбулася конференція ООН з питань зміни клімату, а перед цим завітали на зустріч зі скаутами до спортивного центру Alexandra Park у Глазго. Кейт Міддлтон і принц Вільям вибрали повсякденний одяг для участі в заходах, що демонструють, як скаути допомагають навчати молодь навичок боротьби зі зміною клімату. Для цієї події Кейт знадобився зручний і практичний одяг. Вона вдягнула вузькі джинси, комфортний светр у рубчик, коричневі черевики See by Chloe і стьобану жилетку кольору хакі.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Увечері пара вирушила до Музею Келвінгроув, де відбулася конференція ООН з питань зміни клімату. Для офіційного візиту герцогиня Кембриджська вибрала королівський синій відтінок. Кейт одягнула силуетну сукню-пальто з довгими рукавами й чорними ґудзиками від лондонського бренду Eponine. Своє вбрання вона доповнила класичними чорними лодочками, клатчем і брошкою з маком. Її волосся було зібране в жмуток, демонструючи сережки з діамантами. Тим часом принц Вільям був одягнений у темно-синій костюм, синю краватку й так само брошку з червоним маком на вилозі.

Борис Джонсон, принц Вільям і Кейт Міддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.