До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 червоних жакетів, як у Кейт Міддлтон

Все, що вдягає Кейт Міддлтон, за лічені години стає sold out у всьому світі. Так сталося і з червоним двобортним жакетом Zara, який герцогиня Кембриджська вибрала для офіційного візиту до Копенгагена. Блейзер з яскраво-червоного букле з ґудзиками золотого відтінку Кейт доповнила білою сорочкою, поєднавши в елегантному образі головні кольори данського прапора. Вишуканий і діловий вихід герцогиня Кембриджська завершила чорними класичними штанами, замшевими туфлями на стійких підборах і маленькою сумкою з рельєфним тисненням Aspinal of London.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон відома своїм усвідомленим підходом до формування власного гардероба. Вона може вдягнути одну й ту саму річ повторно, а також вийти у світ в одязі демократичних марок. Наприклад, у цьому ж червоному жакеті Міддлтон потрапила в об’єктиви фотокамер на трибунах 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу. Ми прогнозуємо, що подібні ділові червоні жакети тепер будуть на піку популярності, тому пропонуємо поглянути на подібні варіанти.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.