До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ZARA надихнулися образом принцеси Діани

Дизайнери мас-маркет ритейлера ZARA беруть натхнення всюди. Одним з останніх їхніх орієнтирів став стиль принцеси Діани, а точніше її зелена сукня, яку вона вдягала 1983 року під час турне Новою Зеландією.

Принцесса Диана в зеленом летнем платье с белым воротникомПринцеса Діана й принц Чарльз із сином Вільямом у Новій Зеландії, 1983

18 квітня 1983 року королівське подружжя — принц Уельський Чарльз і принцеса Діана — відвідали Нову Зеландію, взявши із собою в далеку подорож свого первістка Вільяма, якому на той момент ще не було й року. Під час відпочинку в саду молоду сім’ю сфотографували й через 37 років образ молодої принцеси знову актуальний. І якщо ZARA надихнулися самою сукнею з абстрактним дрібним принтом, то у весняно-літній колекції Miu Miu можна побачити чимало речей з накладними гострими комірами, які любила носити Діана на початку 80-х років XX століття.

Реклама

<b>Zara Dress</b>
Зеленое платье ZARA, вдохновленное образом принцессы Дианы

У цьому королівському образі є ще одна цікава деталь — туфлі. Вони червоного кольору, що на той час було досить несподіваним і сміливим поєднанням. Сама ж сукня — ідеальний приклад літнього образу на щодень. Її сорочковий крій і довжина міді мають водночас жіночний і стриманий вигляд, а комір додає урочистості. Ми вибрали ще кілька суконь-сорочок, які точно оцінила б леді Ді.

<b>reenDressDi</b>
Платье-рубашка в зеленом цвете

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.