До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі образи Кейт Міддлтон у пакистанському турне

З 14 до 18 жовтня Кейт Міддлтон і принц Вільям перебували з офіційним візитом у Пакистані. Королівська сім'я відвідала Ісламабад, Лахор, Читрал та інші міста. З нагоди візиту герцогиня Кембриджська підготувала кілька традиційних образів, відповідних до символіки і культури Пакистану.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Кейт Міддлтон у перші два дні королівського турне вбирала штани з подовженою сорочкою з вишивкою місцевого бренду Maheen Khan і бірюзово-біле вбрання Catherine Walker, що складалося з сукні і штанів з плавним колірним переходом "омбре". В наступні дні подорожі герцогиня продовжила дотримуватись релігійних канонів Пакистану і носити довгі каптани, сукні довжиною до підлоги і національні шальвар-камізи.

Реклама
Кейт Міддлтон

Серед образів Міддлтон – довга бірюзова сукня і штани, прикрашені золотистими візерунками Maheen Khan, білий шальвар-каміз, розшитий квітами жасмину, смарагдова сукня в лелітки відтінку пакистанського прапора і туніка з чорним орнаментом Elan. Всі образи Кейт доповнювала ювелірними прикрасами місцевих брендів.

<b>турне кейт миддлтон</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.