До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: Олександра Шульман, колишній редактор Vogue UK

Усього декілька тижнів тому Олександра Шульман покинула пост головного редактора британського Vogue, який обіймала чверть сторіччя – без перебільшення. У модній історії її запамятають не лише як блискучого журналіста, а й як ікону стилю – завжди елегантну, стриману й таку, яка не ганяється за гарячими трендами.

Шульман виступає проти бездумного шопінгу, однак зізнається, що часто купує одяг у подорожах. "Я проти покупок для конкретного випадку чи події. Як показує практика, потім ця річ просто буде припадати пилом у шафі. А ось закохатися в щось абсолютно унікальне в подорожі – це про мене", – розповідає британка.

Реклама

А ще вона любить носити туфлі на підборах. Її ідеальна висота – 8,5-9 сантиметрів. "Взуття на підборах здатне зробити елегантним будь-який образ, навіть з найнуднішою спідницею, адже пропорції вирішують усе", – розповідає секрети Шульман, яка разом з класичними човниками носить прямі штани й блузи, спідниці-олівці у парі з блейзерами, чи сукні довжини міді. Найчастіше колишній головний редактор Vogue Britain обирає монохромні чисті відтінки, але й не відмовляє собі в задоволенні проекспериментувати з принтами, наприклад, абстракцією чи квітами, адже так по-британськи.

Повторити образи Шульман допоможуть нові колекції Erdem, Gucci, Elie Saab та Mary Katrantzou.

<b>shulman</b>

Читайте також:

Одеться как: Джованна Энгельберт, старший редактор отдела моды Vogue Japan

Одеться как: Сара Харрис, фичер-директор Vogue UK

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.