До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: герцогиня Кетрін у сукні Alexander McQueen

Не встигли герцоги Кембриджські повернутися з польсько-німецького турне, як відправились в Бельгію, де взяли участь в церемонії, присвяченій 100-літтю початку битви під Пашендейлом – однієї з найбільших в Першій світовій війні. Принц Вільям і король Бельгії Філліп разом поклали вінки до Мененських воріт в місті Іпрі, західна Фландрія, – місця, яке стало епіцентром битви.

Герцоги Кембриджські в Іпрі

Для церемонії герцогиня Кетрін обрала лаконічну сукню Alexander McQueen, лацкан якої прикрасила червоним маком – символом пам’яті жертв Першої світової війни, а внаслідок – жертв усіх воєнних і громадянських збройних конфліктів, починаючи з 1914 року. З’явився цей символ якраз у Фландрії у 1915 році. Канадський воєнний лікар Джон Маккрей у своєму вірші "На полях Фландрії" написав: "На полях Фландрії поміж хрестами, качає вітер мак рядами…".

Реклама
Герцогиня Кетрін в Alexander McQueen
Герцогиня Кетрін в Alexander McQueen

До слова, герцогиня Кетрін не вперше одягає цю сукню Alexander McQueen. Два роки тому саме у ній вона була на хрестинах доньки Шарлотти, а потім її сфотографував Маріо Тесино для першого сімейного альбому.

Герцогиня Кетрін і принц Вільям з дітьми – принцем Георгом і принцесою Шарлоттою – це перший офіційний портрет родини

Читайте також:

Дружба народов: образы герцогини Кембриджской в дипломатическом турне

Образ дня: герцогиня Кэтрин в платье польского бренда Gosia Baczyńska

Герцогиня Кэтрин и другие знаменитости на финале Уимблдона

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.