До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи Кейт Бланшетт на Венеційському кінофестивалі

Уже тиждень актриса Кейт Бланшетт перебуває в Італії, де нині проходить Венеційський кінофестиваль. Австралійка цього року очолює журі, тому з’являється на всіх прем’єрах і фотоколах, тішачи шанувальників новими образами.

Кейт Бланшетт у Giorgio Armani

Гардероб актриса на цьому кіноогляді добирає під девізом "усе нове — це добре забуте старе". Зокрема, на церемонії відкриття вона з’явилася в темно-синій сукні до підлоги Esteban Cortazar, яку її фанати точно пам’ятають ще з прем’єри драми "Керол" у 2015-му. Її стилістка Елізабет Стюарт тоді ще написала в інстаграмі: "Плануючи відвідати будь-яку важливу подію, обов’язково зазирніть до своєї шафи. До одягу потрібно ставитися дбайливо, щоб носити його знову й знову, навіть якщо ви актриса світового рівня".

Реклама
Кейт Бланшетт в Esteban Cortazar

Наступний її вихід на червону доріжку у Венеції також запам’ятався sustainable-підходом. Кейт Бланшетт підкорила всіх присутніх брючним ансамблем, головною скрипкою якого став топ Alexander McQueen, який до цього вона вдягала на церемонію BAFTA у 2016-му, але тоді поєднала з пухнастою спідницею до підлоги.

Кейт Бланшетт в Alexander McQueen

Також нове життя на цьому кінофестивалі отримав костюм Acne Studios — тільки у 2018-му актриса вдягала його із сорочкою ніжно-жовтого кольору, а тут її образ був витриманий у чорному кольорі. До речі, всі ці вбрання стануть лотами на благодійному аукціоні організації Chic Relief.

Кейт Бланшетт в Acne Studios

Не менш цікаво було розглядати й повсякденні образи Бланшетт у Венеції — від комплекту небесного відтінку Stella McCartney до розслабленого піжамного костюма, прикрашеного веселими пальмами.

Кейт Бланшетт
Кейт Бланшетт
Кейт Бланшетт

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.