До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як модниці носять лофери на масивній підошві

Поки осінь тішить теплою погодою і яскравим сонцем, саме час приміряти образи з універсальними лоферами, які спершу асоціювалися лише із чоловічим гардеробом. Цього сезону модниці легко вписують їх і в жіночий дрес-код, поєднуючи як з брючними костюмами, так і з елегантними сукнями, шортами й джинсами.

Мабуть, найліпшою базовою парою цієї осені можна назвати лофери на масивній підошві. Такі до свого гардероба вже додали всі найсміливіші послідовниці сезонних трендів. Надихнутися на лаконічну стилізацію в дусі biz-leisure можна образами Марі фон Беренс-Феліпе і Віталії, які поєднують лофери із шортами, просторими сорочками й жакетами. Клер Роуз і Емілі Ліндмарк полюбляють носити таке взуття з денімом, твідовими жакетами та мінімалістичними сумками.

Реклама

Перніль Тейсбек зробила ставку на трикотаж: об’ємний кардиган з акцентними ґудзиками, які перегукуються з монограмою на взутті, найліпше поєднується з обтислим коротким комбінезоном. За натхненням для стилізації лоферів у холодну погоду радимо звернутися до Жозефін Гаанінг Дженсен: модниця впевнено римує шовкову мінісукню з максіпальтом і лоферами на масивній підошві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.