До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гардероб Ель Феннінг на Каннському кінофестивалі

Однією з головних гостей минулого 72-го Каннського кінофестивалю стала голлівудська акторка Ель Феннінг, якій цього разу випала честь бути однією з членів журі. 21-річна Феннінг з великою відповідальністю вжилася в цю роль і не тільки уважно подивилася всі кінострічки конкурсної програми, але і проявила фантазію у створенні образів для червоної доріжки.

Ель Феннінг у Gucci

Разом зі стилістами вони взяли курс на жіночність і романтизм: від ніжної струмливої сукні Gucci, в якій вона з'явилася на відкритті фестивалю, до образу східної принцеси в сукні Reem Acra з напівпрозорою невагомою накидкою.

Реклама
Ель Феннінг у Reem Acra

Справжній фурор також спричинила її поява на прем'єрі нового фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". Феннінг приміряла образ Christian Dior, що відсилав до силуету New Look, який Крістіан Діор представив у своїй дебютній колекції 1947 року. Марія Грація К'юрі, яка сьогодні створює колекції для бренду, придумала для акторки блузу з шовкової органзи і спідницю з плісированого тюлю. Яскравим завершенням тут став капелюх з рафії відтінку Cannage. У сукупності команда Dior витратила 450 годин на створення образу.

Ель Феннінг у Chriistian Dior
Образ Christian Dior для Ель Феннінг

Vogue.ua згадує весь гардероб Ель Феннінг на 72-му Каннському кінофестивалі, який для акторки не обмежувався лише червоними доріжками.

Ель Феннінг у Valentino
Ель Феннінг у Gucci
Ель Феннінг у Prada
Ель Феннінг
Ель Феннінг у Gucci
Ель Феннінг у Christian Dior
Ель Феннінг
Ель Феннінг
Ель Феннінг у Vivienne Westwood

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.