До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіло в ділі: Кім Кардаш'ян знову роздягається з метою реклами

Кім Кардаш'ян анонсувала запуск нової колекції макіяжу її власного бренду KKW Beauty. Без порушення традицій знаменитість з'явилася на фото напівоголеною.

@kimkardashian

Колекція називається Cherry Blossom і виходить 14 вересня. У неї входять десятиколірний набір тіней і вісім нових відтінків помад в рожевій гамі від пастельних до насичених ягідних. Виходять також рум'яни і олівці для губ.

Реклама
@kkwbeauty

Продажі стартують 14 вересня онлайн в 12:00 за нью-йоркським часом. Підкреслити основну тему колекції – вишневий колір – покликаний романтичний рожево-ліловий відтінок фону, на якому зроблені кадри.

<b>кардашьян черри блоссом галеея</b>

Нагадаємо, власний бренд KKW Beauty Кім запустила 2017 року; 2018-го вийшов перший аромат під назвою KKW Body. Тоді в рамках промо-кампанії нового парфуму вона опублікувала в своєму Instagram-акаунті провокаційний знімок продемонструвала власне оголене тіло, причому в досить незвичайному ракурсі.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.