До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних прийомів Ніколь Кідман з 1990-х

20 червня день народження святкує одна з найвідоміших актрис сучасності — Ніколь Кідман, яка за 30 років кар’єри встигла втілити на екрані безліч яскравих персонажок — від юної та сміливої Катріни Стентон у трилері "Бангкок Гілтон" до Вірджинії Вулф у фільмі "Годинник", за роль якої здобула премію "Оскар". Проте не менш цікаво спостерігати за актрисою й у реальному житті. Всі ці роки на червоних доріжках і не лише вона легко демонструє, що таке справжній стиль. Нам особливо подобається роздивлятися її образи з 1990-х. Вони мають актуальний вигляд і сьогодні.

Як Ніколь Кідман виглядала у 1990-хНіколь Кідман

Сильна жінка

Ніколь Кідман у 1990-х з однаково легко носила як сексуальне вбрання, що відкриває спину або зону декольте, так і маскулінні костюми. Популярна тоді підкреслена лінія плечей на жакетах додатково увиразнювала тендітну фігуру австралійки.

Реклама

Drama Queen

Чорний колір став улюбленим для акторки на червоних доріжках того часу. Майже кожного публічного виходу вона вибирала саме маленьку чорну сукню — з глибоким декольте чи довжини максі, подібну до чоловічого смокінга чи білизни. Чорний завжди працював на Ніколь.

Лаконічний підхід

Мода 1990-х була дуже різноманітною, але її неможливо уявити без мінімалізму. Не оминула ця течія й гардероб Ніколь Кідман. Кілька разів вона демонструвала бездоганну чистоту образів, в яких не було нічого зайвого.

Схід — справа тонка

Також неможливо не помітити потяг Ніколь Кідман до орієнтальної моди. Сукні з комірами-стойками, з принтованого шовку й короткими рукавами помітно вирізнялися серед класичних образів її колег.

Дівча із сусіднього двору

Водночас у повсякденному житті, особливо на початку 1990-х, Ніколь Кідман віддавала перевагу образу дівчинки із сусіднього двору, яка свої улюблені джинси поєднує з білою сорочкою або простою бавовняною футболкою, а якщо захочеться романтики, то в її шафі точно знайдеться кілька суконь з дрібним квітчастим візерунком.

Фото: GettyImages

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.