До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весну зустрічати: 10 речей із червоної шкіри, як у Кеті Перрі

Співачка Кеті Перрі 30 січня потрапила в об’єктиви папараці зі своїм коханим Орландо Блумом — після перегляду "Американської утопії" пара прямувала на романтичну вечерю. Грайливий настрій артистка підкреслила червоним шкіряним тренчем — ефектним, але водночас дуже комфортним, а також чоботами з екзотичною фактурою.

Кеті Перрі

Червоний шкіряний тренч — річ, яка лише на перший погляд має надто яскравий і навіть зухвалий вигляд, однак у разі правильної стилізації готова стати основою весняного гардероба. По-перше, важливо вибрати свій відтінок червоного, як ми робимо це з губними помадами. Шанувальниці м’якої палітри можуть звернути увагу на тепліші тони, що наближаються до коричневих. Завжди актуальним буде й класичний багряний — він має однаково добрий вигляд і з вінтажним денімом, і зі строгим білим костюмом. Крій радимо вибирати традиційний, без ігор в асиметрію й деконструкцію, щоб у фокусі залишалися лише колір і фактура шкіри. Взуття в бордово-червоній гамі також може стати центральним елементом у вашому модному образі. Якщо речі з кольорової шкіри досі викликають побоювання, то почати варто з дрібних аксесуарів — рукавички, сумки або берет точно вас закохають у цю модну тенденцію.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.