До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

13 шкіряних пальт у стилі фільму "Матриця"

Довге шкіряне пальто — культовий предмет одягу. Безумовно, однією з головних причин, через яку ця річ набула такої популярності, став образ найстильнішого комп'ютерного хакера з коли-небудь існуючих — Триніті з "Матриці", чий фірмовий образ багато хто пам'ятає за кінофраншизою кінця 1990-х — початку нульових.

Белла ХадидБелла Хадід

Убрання героїв фільму "Матриця" спочатку було придумане дизайнером з костюмів Кімом Барреттом. За останні кілька сезонів образи персонажів пережили відродження у вуличному стилі і на подіумах, особливо у формі мініатюрних сонцезахисних окулярів і шкіряних тренчів. Шкіряні пальта, що нагадують одяг культового науково-фантастичного фільму, регулярно носять Кендалл Дженнер, Гейлі Бібер, Белла Хадід і Кая Гербер. Кожна з них продемонструвала, що ця річ може стати не лише невід'ємною частиною базового радеробу, а й чудовим доповненням до вечірніх образів.

Реклама
Хейли БиберГейлі Бібер

Зараз найліпший час для експериментів з цим трендом. Глянцеве чорне пальто може надати несподіваного вигляду затишному трикотажу, або змусити легку весняну сукню з квітковим принтом заграти новими і несподіваними барвами.

13 шкіряних пальт, у які обов'язково варто інвестувати — дивіться у добірці vogue.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.